Τα 5 πιο πολυτελή εστιατόρια στο Πουκέτ

Γευτείτε την απόλυτη πολυτέλεια στο Πουκέτ με τα κορυφαία εστιατόρια της πόλης.🍽️



Το Πουκέτ είναι γνωστό για τις πολυτελείς του προσφορές, όχι μόνο στις παραλίες και τα θέρετρα του, αλλά και στην εκλεκτή του γαστρονομία. Αν ψάχνετε για τα πιο ακριβά και αξιόλογα εστιατόρια για να απολαύσετε μια αληθινά ιδιαίτερη εμπειρία φαγητού, εδώ είναι τα πέντε κορυφαία μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε :

Pru :

  • Το Pru, βραβευμένο με αστέρι Michelin, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία farm-to-table. Οι σεφ χρησιμοποιούν υλικά από το δικό τους κτήμα και άλλους τοπικούς παραγωγούς για να δημιουργήσουν εκλεπτυσμένα πιάτα που συνδυάζουν παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές. Το μενού degustation του είναι μια πραγματική γαστρονομική περιπέτεια.

Blue Elephant Phuket :

  • Το Blue Elephant είναι μέρος μιας διεθνούς αλυσίδας εστιατορίων που ειδικεύεται στην αυθεντική βασιλική ταϊλανδέζικη κουζίνα. Το ιστορικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται προσθέτει έναν αέρα πολυτέλειας, και το μενού περιλαμβάνει κλασικά ταϊλανδέζικα πιάτα παρασκευασμένα με την υψηλότερη ποιότητα υλικών.

La Gritta :

  • Βρίσκεται στο Amari Phuket, το La Gritta προσφέρει μια ρομαντική ατμόσφαιρα με θέα τη θάλασσα. Το εστιατόριο ειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα και το μενού του περιλαμβάνει gourmet πίτσες, φρέσκα ζυμαρικά και εκλεκτά θαλασσινά. Η πλούσια λίστα κρασιών του είναι επίσης αξιοσημείωτη.

Sizzle Rooftop Restaurant :

  • Το Sizzle, στο Avista Hideaway Resort, προσφέρει μια εκπληκτική θέα από τον τελευταίο όροφο, κάνοντας την εμπειρία του δείπνου μοναδική. Το μενού του περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας πιάτα από κρέας και θαλασσινά, με επιλογές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Acqua Restaurant :

  • Το Acqua είναι γνωστό για την σύγχρονη ιταλική του κουζίνα και την κομψή του διακόσμηση. Ο σεφ Alessandro Frau δημιουργεί εκλεπτυσμένα πιάτα χρησιμοποιώντας φρέσκα, υψηλής ποιότητας υλικά από την Ιταλία και την Ταϊλάνδη. Η παρουσίαση των πιάτων είναι εξαιρετική και το προσωπικό προσφέρει υπηρεσία υψηλού επιπέδου.

Αυτά τα πέντε εστιατόρια προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα απλό γεύμα. Παρέχουν μια εμπειρία που συνδυάζει εξαιρετική γαστρονομία, πολυτελή περιβάλλοντα και άψογη εξυπηρέτηση. Είτε γιορτάζετε μια ειδική περίσταση είτε απλώς θέλετε να απολαύσετε κάτι ιδιαίτερο, αυτά τα μέρη θα σας εντυπωσιάσουν.

Δες όλα μας τα πακέτα για Πουκέτ εδώ

Extra tip: 

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τραπέζι, ειδικά κατά τις περιόδους αιχμής.