Γιατί οι διακοπές το Φθινόπωρο είναι οι καλύτερες; 

Το φθινόπωρο είναι μία δεύτερη άνοιξη, όπου κάθε φύλλο ενός δέντρου είναι σαν ένα λουλούδι.


Albert Camus

Είναι αλήθεια ότι οι διακοπές μας έχουν ταυτιστεί με το καλοκαίρι. Όταν η διάθεση όλων είναι πιο χαλαρή, όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να περάσεις τις μέρες σου στο γραφείο. Εν αντιθέσει, θέλεις να τριγυρνάς όλη μέρα σε παραλίες με το μαγιό και να απολαμβάνεις cocktails. Όμως, όσοι έχουν κάνει διακοπές το φθινόπωρο, ορκίζονται ότι αυτή είναι η καλύτερη εποχή. Αν ανήκεις λοιπόν σε αυτούς που μπορούν να ξεφύγουν έστω για λίγες μέρες από την καθημερινότητα, τόλμησέ το και δε θα χάσεις.

4 λόγοι που είναι καλύτερες οι διακοπές το Φθινόπωρο

  • Αρχικά οι θερμοκρασίες είναι ιδανικές. Για ατελείωτες βόλτες, για εξερεύνηση, για να ανακαλύπτεις νέα μέρη όλη μέρα χωρίς να ιδρώνεις, χωρίς να ψάχνεις κλιματιζόμενους χώρους και πάρκα για να δροσιστείς.
  • Επίσης, οι διακοπές το φθινόπωρο είναι πιο οικονομικές. Όλα τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα ανά τον κόσμο ρίχνουν τις τιμές τους επειδή η τουριστική κίνηση σαφώς μειώνεται και μπορείς να πετύχεις το κατάλυμα που ονειρεύεσαι σε πολύ καλή τιμή. Το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια, πλοίων και αεροπλάνων.
  • Όπου κι αν πας, είτε σε έναν προορισμό του εξωτερικού είτε στην Ελλάδα το σίγουρο είναι ότι δε θα συναντήσεις ορδές τουριστών και αναμονές σε ουρές για τα αξιοθέατα όπως την υψηλή τουριστική σεζόν. Έτσι εξοικονομείς χρόνο και γλιτώνεις ταλαιπωρία, απολαμβάνοντας τις διακοπές σου… σαν άνθρωπος.
  • Γιατί όταν όλοι έχουν γυρίσει και οργανώνουν τις υποχρεώσεις τους για τη νέα σεζόν, εσύ ετοιμάζεις βαλίτσες και αλλάζεις διάθεση

Βάζεις στοίχημα ότι αν το δοκιμάσεις το φθινόπωρο θα γίνει η αγαπημένη σου εποχή; 

Extra tip: 

Για τους τοπ φθινοπωρινούς προορισμούς, επικοινώνησε μαζί και εμείς θα σε ενημερώσουμε για ότι απορία έχεις.