Dubai – Η Νέα Υόρκη της Μέσης Ανατολής

Το Dubai είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.



Βρείτε την ευκαιρία να κάνετε εκδρομή στην πιο σύγχρονη πόλη του κόσμου, το Ντουμπάϊ. Αποτελείται από τεχνητές νησίδες, ενώ διαθέτει και τον υψηλότερο ουρανοξύστη του πλανήτη. Θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με πληθυσμό 1.500.000 κατοίκων (2009) και έκταση 35 τετρ. χλμ.

Υπάρχουν τόσα πράγματα να ανακαλύψετε στο Ντουμπάϊ.

Ουρανοξύστες που αγγίζουν τον ουρανό με μοναδική θέα που κόβει την ανάσα.


Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι στο Ντουμπάϊ (Dubai). Ήλιος και απέραντη θάλασσα στην παραλία της Τζουμέιρα (Jumeirah). Η λέξη Jumeirah σημαίνει Ομορφιά. Η απίστευτη εμπειρία της ερήμου με Jeep 4X4, το σαφάρι και η βόλτα με τις καμήλες θα σας μείνουν αξέχαστες. Υπέροχα ξενοδοχεία υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας. Το Μπούρζ Αλ Άραμπ (Burj Al Arab), που θεωρείται ως το μοναδικό 7* ξενοδοχείο στον κόσμο. Το διαμάντι Μπούρτζ Χαλίφα (Burj Khalifa) ή αλλιώς Top of the world με 828 μέτρα ύψος, 160 ορόφους και το ασανσέρ να φτάνει τα 64km/h. Τα τεχνητά νησιά Atlantis the Palm ένα πραγματικό κατασκευαστικό θαύμα.

Highlights

  • Burj Al Arab (7star hotel)
  • Dubai frame
  • Burj Khalifa & Dubai Aquarium
  • Atlantis – The Palm Dubai
  • Miracle Gardens & Global Village
  • Emirates Mall & Dubai Mall
  • Museum of the future (Μουσείο του Μέλλοντος)
  • Κρουαζιέρα στη μαρίνα του Ντουμπάϊ

BURJ KHALIFA – ON THE TOP OF THE WORLD 124-125-148 FLOOR ‘Must Do!’

Επισκεφθείτε το ψηλότερο κτίριο του κόσμου με ύψος 828 μέτρα και μάθετε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του . Μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ ( 65χλμ/ωρα), ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 ή 148 και θαυμάστε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Απολαύστε αραβικό καφέ και φωτογραφηθείτε στην ‘’Κορυφή του Κόσμου’’, μια εμπειρία αξέχαστη και μοναδική που δεν πρέπει να χάσετε.

DUBAI FRAME ‘Must Do!’

Θεαματική θέα στο Ντουμπάϊ από το διάδρομο του Ντουμπάι Frame. Το Ντουμπάϊ εγκαινίασε την τελευταία ατραξιόν του: Μια γιγάντια κορνίζα που πλαισιώνει τις δυο αντίθετες όψεις της πόλης, τα ιστορικά της κτίρια και τα σύγχρονα κτίρια, το παλιό και το σύγχρονο Ντουμπάϊ.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ‘Must Do!’ 

Απολαύστε εκπληκτική θέα στα αξιοθέατα της πόλης από ψηλά σε μια αξέχαστη εμπειρία πτήση με ελικόπτερο. Αποτυπώστε ανεμπόδιστη, πανοραμική θέα των πρωτοποριακών δομών του Ντουμπάϊ. Θαυμάστε το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο από ψηλά καθώς πλησιάζετε στο Burj Khalifa. Περιηγηθείτε στις παραλίες του Ντουμπάϊ και δείτε την ιστιοπλοϊκή δομή του Burj Al Arab από διαφορετική οπτική γωνία.

Extra tip: 

Αν έχετε έξτρα χρόνο, προτείνουμε οπωσδήποτε μία βόλτα στο Άμπου Ντάμπι. Είναι ένας πανέμορφος προορισμός που αξίζει να επισκεφθείτε.