5 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στο Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη γεμάτη εκπλήξεις που περιμένουν να τις ανακαλύψετε!


Η Σιγκαπούρη είναι ένας μοναδικός προορισμός που συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το νέο, την παράδοση με την καινοτομία. Με την ποικιλομορφία της και τις πολλές επιλογές που προσφέρει, κάθε ταξιδιώτης θα βρει κάτι που τον γοητεύει. Εδώ είναι πέντε μέρη που δεν πρέπει να χάσετε κατά την επίσκεψή σας στη Σιγκαπούρη :

Marina Bay Sands :

  • Το Marina Bay Sands είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αξιοθέατα της Σιγκαπούρης, γνωστό για την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του. Στο τελευταίο όροφο, η πισίνα infinity προσφέρει απίστευτη θέα στον ορίζοντα της πόλης, ειδικά το ηλιοβασίλεμα. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο, ένα μουσείο τέχνης και επιστήμης, και ένα θέατρο με παραστάσεις παγκόσμιας κλάσης.

Gardens by the Bay :

  • Οι Gardens by the Bay είναι ένα φουτουριστικό πάρκο που αποτελείται από τρεις κύριους κήπους και διάφορα αξιοθέατα, όπως το Flower Dome και το Cloud Forest, δύο γιγαντιαίες θερμοκηπιακές δομές γεμάτες με εξωτικά φυτά. Οι Supertree Grove είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό μέρος, με τεράστια δέντρα-ρομπότ που φωτίζονται τη νύχτα, δημιουργώντας ένα μαγευτικό θέαμα.

Chinatown :

  • Το Chinatown της Σιγκαπούρης είναι ένας ζωντανός χώρος γεμάτος ιστορία και πολιτισμό. Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε σε παραδοσιακά καταστήματα και αγορές, να επισκεφθείτε τον ναό Buddha Tooth Relic, και να απολαύσετε αυθεντικό κινέζικο φαγητό σε ένα από τα πολλά hawker centres. Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε τα στενά δρομάκια και να ανακαλύψετε κρυμμένα μαγαζιά και καφέ.

Sentosa Island :

  • Το Sentosa είναι το απόλυτο νησί ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια. Εδώ μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας στη Universal Studios Singapore, να θαυμάσετε τη θαλάσσια ζωή στο S.E.A. Aquarium, ή απλά να χαλαρώσετε στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Το Sentosa προσφέρει επίσης μια σειρά από πολυτελή θέρετρα και εστιατόρια για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Singapore Botanic Gardens :

  • Οι βοτανικοί κήποι της Σιγκαπούρης είναι ένα καταπράσινο καταφύγιο στην καρδιά της πόλης, ιδανικό για μια ήρεμη βόλτα ή πικνίκ. Ο Κήπος Ορχιδέων είναι το πιο εντυπωσιακό μέρος, με χιλιάδες ποικιλίες ορχιδέας σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον. Ο κήπος είναι επίσης ένας χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών, καθιστώντας τον έναν ζωντανό χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Σιγκαπούρη είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την πολιτιστική ποικιλομορφία, την τεχνολογική καινοτομία και την φυσική ομορφιά. Επισκεφθείτε αυτά τα πέντε κορυφαία μέρη για μια αξέχαστη εμπειρία και ανακαλύψτε γιατί αυτή η πόλη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.

Δες όλα μας τα πακέτα για Σιγκαπούρη εδώ

Extra tip: 


Χρησιμοποιήστε την εκτεταμένη συγκοινωνιακή υποδομή της Σιγκαπούρης, όπως το MRT, για να μετακινηθείτε γρήγορα και εύκολα ανάμεσα στα αξιοθέατα. Είναι ασφαλές, καθαρό και εξαιρετικά αποτελεσματικό.